1K
2023-02-01 237 views
👧🏻😋👅🍽✨離島人情味🇮🇳🍛 -Bombay Bar & Restaurant 🇭🇰 南丫島榕樹灣後街6號地舖 🇭🇰-🏝南丫島感覺而家多左好多餐廳, 連印度菜都有兩間, 近碼頭有間set lunch平10蚊, 但呢度有我最愛既Samosa貴D都抵🏝Set lunch有samosa咖哩角, 炸雜菜, 烤雞串, 咖哩, rice/naan, 同汽水🏝老闆好nice, 除左同我地傾下計, keep住都有街坊入黎同佢吹水-🐑🍛 LAMB SET $98💯羊咖哩好腍, 比較欣賞佢羊同魚個汁係唔同, 羊個汁唔算好重香料味💯烤雞串係冇串得舊大肉🤣 醃到好入味既肉酸酸地都幾開胃💯Samosa我最愛! 豆蓉係入面其實唔重咖哩味, 皮好酥脆-🐠🍛 FISH SET $98✨魚個汁比羊果個酸少少, 食落清新啲✨炸雜菜好似天婦羅咁不過得一細舊都試唔真🤣-🫑🫓Masala Papadom $22💯脆餅上有酸汁醃左既洋蔥, 番茄, 青瓜, 重手芫荽🤣 開胃!-
👧🏻😋👅🍽✨
LAMB SET $98

💯烤雞串係冇串得舊大肉🤣 醃到好入味既肉酸酸地都幾開胃
🐠🍛
FISH SET $98

✨魚個汁比羊果個酸少少, 食落清新啲
✨炸雜菜好似天婦羅咁不過得一細舊都試唔真🤣
🫑🫓