2015-08-11 2181 views
明知BLT食物卡路里極高,但每隔一段時間,總會受不住誘惑,要黎痛痛快快食一餐!BLT,令我心甘情願乖乖排隊等...一路排隊,一路睇餐牌,未食先興奮...首先,必點Strawberry Milkshake,甜到入心入肺!甜得黎,有淡淡士多啤梨清香及牛奶味!心礦神怡,飲一啖,心情即時靚晒!比食朱古力更有效!因為我唔食牛肉,所以每次都點Pork "Canton Road"豬肉漢堡:這個豬肉漢堡,有點日本的風味!包包烘得剛剛好,上碟時仍然暖暖的,外脆內軟。豬肉片切得好薄好薄,雖然都幾"乾"無肉汁,但係配搭埋少少酸多多甜既梅醬汁,同埋新鮮紫洋蔥帶來一點點辛辣的口味,實在無敵!又香口又惹味!BLT Burger Combo:朋友話呢個漢堡既肉好Juicy,切D酸瓜配埋一齊食,超好味!Vidalia Onion Ring:真材實料的洋蔥圈,洋蔥"肉厚",又香又甜,超香口超熱氣,但仍然忍唔住食晒!

BLT,令我心甘情願乖乖排隊等...
一路排隊,一路睇餐牌,未食先興奮...

Berry Me (Milkshake)
Pork ''Canton Road''
BLT Burger Combo:
BLT Burger Combo
Vidalia Onion Ring:
Vidalia Onion Ring
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
Berry Me (Milkshake)
Pork ''Canton Road''
BLT Burger Combo