今晚難得約左周副經食dinner,選擇了到BLT BURGER開餐。平時經過時永遠都有條長龍,今晚大約6點幾到, 好難得冇人龍, 問過職員會否有交檯時間,佢表示 “冇”, SO GOOD!! 即刻入去坐!今晚點左一份”BLT” COMBO, 加轉Rocky Road Milkshake特飲, 另再黎一份Baby Rib.COMBO包有一份薯條/ 薯格, (薯條可選粗或幼) ,有一杯小沙律, 一款漢堡包及一杯飲品. 包內我地再EXTRA加芝士及蘑菇。薯格熱辣辣又香脆漢堡包加上其他配料味道可口, 不過牛肉有少許偏乾, 但好在加左蘑菇, 有蘑菇的汁, 可以中和一下!不得不讚這杯Rocky Road milkshake, 實在係太好味! 飲品中有brownie粒粒, 有口感, 仲有雲呢拿, 朱古力味,飲到尾都係味道濃郁, 真係一飲難忘, !!另一份Baby rib連corn cake, 味道甜而有微辣! 由於掛住傾計加上自己食得慢既關係, 份rib都擺到凍左! 不過都仍然覺得好味! 肉很嫰, 易離骨!雖然飽, 但仍很想食埋件蛋糕, 望落去仲以為好硬, 但其實蛋糕很鬆軟, 一邊傾計, 一邊啄件蛋
薯格熱辣辣又香脆
雖然飽, 但仍很想食埋件蛋糕, 望落去仲以為好硬, 但其實蛋糕很鬆軟, 一邊傾計, 一邊啄件蛋糕, 味道甜甜, 一叉就散, 話咁快就食晒!
食到尾聲時, 仍然見到外面仲有人排隊! 利害利害!
2014-08-12
Delivery
$150 (Dinner)