2008-07-02 14 views
前晚一條冷黎左呢度食晚飯, 皆因好鬼耐冇黎過, 同埋想拿拿臨食飽返歸瞓覺, 所以就黎呢度快食一餐!一坐底睇都唔使睇, 即刻柯打左炸醬, 牛筋同埋豬腸, 要左中辣! 先講下個湯底, 中辣麻辣湯底維持一貫水準, 夠香夠辣, 非常惹味; 炸醬係師傅呢期至愛, 凍凍地, 放左落湯都係仲係凍, 酸酸辣辣嘅肉碎, 淨食已經覺得勁好味; 牛筋係好腍, 口感唔錯, 得喎; 豬腸就唔算好肥, 就煮得好腍好入味, 好味; 而芽菜非常爽口加埋米線煮得煙煙韌韌, 軟硬適中, 超正呀! 總括黎講食物質素維持水準, 服務態度幾好, 不經不覺又加左價, 廿六蚊三個餸, 都算抵食; 三餸米線雖然加左價但水準依然, 加上份量都冇縮水, 實在難得! 下次有機會一定會再黎, 笑臉一定冇走雞!

三餸米線
$26 (Dinner)
三餸米線