2011-07-18
前排突然想食法國菜知道呢度開左間就決定黎試下好在早幾日打電話黎book星期五, 唔係實冇位, 全場坐無空缺 一入到去就被安排坐係中心位見到個水吧不斷轉唔同顏色燈, 好靚呀!坐低左之後慢慢研究下個menu待應好快就上左麵包, 表面上好似冇乜特別咁原來係我最愛既芝士包, 真係好驚喜芝士味好濃郁, 好香芝士, 一食就停唔到口就係咁好快就食左3個, 好在都仲食得落主菜友人俾我嚇左一跳~haha我同朋友都係要個3 course 試下先前菜要左Ham with Melon第一眼睇個賣相好ok一食落去就知係正宗傳統的西班牙火腿好香不過一d都唔油膩, 咸味恰到好處同埋哈蜜瓜一齊食個味道好match主角主菜要左個大蝦pastad蝦好肥美, 啖啖肉食得出好鮮甜pasta比出面果d好d, 好彈牙綠色果個汁唔記得左係咩不過配上pasta食真係好得!!甜品我地揀左starwberry pancake入面除左有starwberry jam之外仲有strawberry果肉d starwberry好甜, 同好新鮮整體感覺食完都唔會"濟"住, 唔錯 係一個幾好既甜品今之要左個3 course有d後悔早知要4 couse
一入到去就被安排坐係中心位
見到個水吧不斷轉唔同顏色燈, 好靚呀!
坐低左之後慢慢研究下個menu
待應好快就上左麵包, 表面上好似冇乜特別咁
原來係我最愛既芝士包, 真係好驚喜 芝士味好濃郁, 好香芝士, 一食就停唔到口
就係咁好快就食左3個, 好在都仲食得落主菜
友人俾我嚇左一跳~haha
我同朋友都係要個3 course 試下先
前菜要左Ham with Melon
第一眼睇個賣相好ok 一食落去就知係正宗傳統的西班牙火腿
好香不過一d都唔油膩, 咸味恰到好處
同埋哈蜜瓜一齊食個味道好match
主角主菜要左個大蝦pasta d蝦好肥美, 啖啖肉
食得出好鮮甜
pasta比出面果d好d, 好彈牙
綠色果個汁唔記得左係咩
不過配上pasta食真係好得!!
甜品我地揀左starwberry pancake 入面除左有starwberry jam之外仲有strawberry果肉
d starwberry好甜, 同好新鮮
整體感覺食完都唔會"濟"住, 唔錯
係一個幾好既甜品
今之要左個3 course有d後悔
早知要4 couses試埋個湯
而家唯有等下一次, 短期內會再食架!!