2023-11-02 116 views
#別忘了 餐廳主要提供台式火鍋小食及甜品放題,台式茶飲無限飲!!系天水圍區屬於少見。幾棵大櫻花樹,裝飾得粉粉嫩嫩的。入座時送上書籤,比大家寫上祝福,並可將大家嘅期盼掛於牆。提醒自己別忘了台式小確幸生活!我哋揀咗要Set B極上牛翼板套餐(90分鐘:$268)!🔍湯底有9款選擇,揀左蕃茄及香濃椰子雞湯。兩款湯底都好夠味,有好香椰子味同超甜蕃茄味。加湯並非只得雞湯而系系原味湯底。🔍肉類-極上牛翼板-精選牛板腱-西班牙栗飼豬梅片-羊肉卷-紐西蘭草飼牛當中嘅牛翼板令我幾有驚喜!油花分佈好均勻唔會太多肥膏,系鍋內輕輕灼熟,肉質鬆軟,有種入口即溶嘅感覺!而羊肉食落去唔會又唔會過羶,味道啱啱好👍👍🔍小食鹽酥雞、台灣小香腸、花枝丸、甜不辣、蝦卷、仲有十分邪惡嘅榴連炸彈等~炸物普遍炸得香口!值得一試😎🔍飲品水果茶、奶茶、百香果梳打...冰既多少同甜度都可自由選擇~🔍甜品有芋圓仙草凍、雪糕球、迷你窩夫、布甸、雪花冰等唔同種類嘅甜品~90分鐘時間,其實已經吃好滿足,估唔到火鍋店內有咁多打卡位,食物、 甜品同飲品選擇亦相當豐富,上菜嘅速度之快。係一個聚會嘅唔錯選擇。一定會再約朋友來。

🔍湯底

-羊肉卷
-紐西蘭草飼牛

🔍小食

🔍飲品
水果茶、奶茶、百香果梳打...冰既多少同甜度都可自由選擇~

🔍甜品