(Non-member)
2008-01-04 1 views
應該幾個星期前去食過, 但冇時間打食評, 而家先打..話說已經好夜, 都差不多12點, 我同男友見肚餓, 係apm唯一未關既係元氣, 所以我地入去食..嘩...簡直係離晒大譜, 一間負責任既食店都唔可以因為夜同埋d 野賣唔晒, 由得佢係度繼續轉囉..我地係迴轉帶到拎左:軟殼crab卷: 未食過d咁難食既壽司囉, d crab凍到硬, 放左可能都有2個鐘以上豬扒手卷: 我真係唔明點解元氣係用一d 坊間即食既手卷, 舊豬扒仲要係又粉又爛, 我地好似食緊人地食剩既野咁, 我心諗, 而家我冇錢比呀!!!仲有2碟不知名既壽司: 總之勁難食, 仲難食過百佳!! 仲要碟碟都15蚊, 都痴線的我諗食晚最好食係碟腐皮卷夜晚就將賣剩的壽司, 繼續轉, 凍到掟得死人的壽司都照比人食, 我以後都唔會再去任何一間元氣食野!!!早知行遠d 去24小時麥記好過!!食到一肚氣!!
應該幾個星期前去食過, 但冇時間打食評, 而家先打..

我地係迴轉帶到拎左:

我諗食晚最好食係碟腐皮卷

早知行遠d 去24小時麥記好過!!

食到一肚氣!!