2018-03-26 250 views
以前暑假其中1份暑期工就係做沙嗲王侍應,個陣真係覺得食物質素好好,暗暗既環境,型格海盜既裝潢,就算無返份工都間唔中去食下飯。不過10年前後幾翻新,幾年前荃灣個間太難食,中伏後無再食。到今日同事一行8人再重遊舊地去左銅鑼灣分店,眼看裝修已變得光猛,有關海洋既裝飾變得可愛,近排仲同"Mon hun" crossover...嘜都變哂~無左以前我鍾意既沙嗲湯底麵食咁就試下個豬軟骨米線點知又中伏其中一舊豬軟骨好似食魚骨刺咁好多碎條條,似食人地咬骨吐出黎既feel,真係即時吐左出黎,湯底無湯底可言,米線勁碎,最難食既體驗友人點crossover menu反而食得津津有味,尤其係成舊爆炸菇山咁果碟好味喎...雖然中左伏但仍會比多次機會沙嗲王,因為埋單後有現金券,張券係食滿每$20就有回贈$1(?),而且可以夾埋幾張一齊用,但要得券後第二日先開始用得仲有有效期,同埋食滿$200定唔知$250就送小辣椒醬,咁咪搵日再試多次lo埋單必拎收銀位薄荷糖,連糖都轉左牌子但都係好味既僻下口氣~

咁就試下個豬軟骨米線點知又中伏

埋單必拎收銀位薄荷糖,連糖都轉左牌子
但都係好味既僻下口氣~

2018-03-16
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch