入到去嘅時候,佢哋嘅態度真係惡劣到爆炸!落咗單之後,我諗住追加啲嘢改返張套餐,但佢哋竟然話喺未出單嘅情況下更改都要取正價!咁樣係唔係搞錯咗?!仲有啊,佢哋嘅手打烏冬,我真係唔知點形容,垃圾一個字都唔夠形容佢嗰啲爛得出奇!羅宋湯都好似食糊仔咁乾晒,冇晒汁,真係一碗大大個失望!套餐裏面嘅雞扒,唔知點解咁重雪味,食落去就好似食石頭咁硬!而個店員仲好唔尊重客人,打乞嗤冇捂住鼻仲要對住我哋食客咁樣,真係嚇到我鬼都嚟!食咗咁多年,我從來冇試過咁差嘅體驗,真係令我震驚到無法置信!原來呢間食店轉咗手,而家完全變咗垃圾場,冇任何衛生概念!我堅決將呢間食店永久加入我嘅黑名單,絕對唔會再浪費時間同金錢喺嗰度!真係實在太可惡嘅一個地方!入到去態度惡劣,落咗單想追加改返張單套餐都話要收正價,嚟咗嘅手打烏冬又爛又似烏冬,羅宋湯又乾晒收晒汁好似食糊仔咁,套餐嘅雞扒好重雪味,店員打乞嗤冇揞口鼻仲要對住個食客,真係好差嘅體驗。食咗咁多年冇咁嘅樣,原來係轉咗手,以為永久blacklist依家垃圾唔理衛生嘅食店。
食咗咁多年冇咁嘅樣,原來係轉咗手,以為永久
blacklist依家垃圾唔理衛生嘅食店。
2024-02-04
$80 (Dinner)