2017-05-19 306 views
好幾年前 已經食過一次 當時味道已經好差 唔會再去食。咁點解我今次又會去呢,事源係同行友人見到ucc成日好多人食,又要排隊,唔相信我既說話。我抱著一絲絲既希望ucc會有改善既心態入去試下。但換來既係無盡既失望首先我地叫左 安格斯牛柳同煎帶子燴墨魚汁飯。餐湯係蕃茄湯,味道一般,太酸。之後就到牛柳(7成熟)西式配日式汁,完全唔夾,味道真心唔得,大X樂d扒分分鐘都好食過佢。價錢仲要平2倍幾。但係咁樣都算最難食.....之後再上個墨汁飯真係不敢恭維。帶子好乾 硬身 無味道,可以掟傷人。個飯好傑,果道唔係食開墨魚汁個味,勁怪又唔夾。我個朋友食左2淡就無食到。總結 日式西餐唔係話唔得,但係呢一間真係做到好怪,禁多年都無進步到,仲可以有咁多人去排隊食.....今次係我第一次係openrice比負評,但係真係不推介大家去
好幾年前 已經食過一次 當時味道已經好差 唔會再去食。

2017-05-17
Type of Meal