2023-05-07 484 views
「一家 筲箕灣」筲箕灣筲箕灣道393號形薈地下G04唔想比星星,一粒星星都俾多咗,應該負5星星,但係唔俾星星冇得發佈。服務好差差差。見一位似高級店員執枱,一條紅色毛巾將枱上面用過的紙巾和食物殘餘,用毛巾包住執起,之後再用嗰條毛巾抹枱。再放回給客人用的碗櫃內。應該之後都會再用嗰條毛巾抹枱,不是嗰個高級店員個人問題,其實我諗其他店員執枱都係用同一個方式。(因為大都咁做野,啲細咁係跟住佢方式做。)所以我坐時,唸我嗰張枱是否這樣抹枱,已經唔想放自己的東西在枱上面。冇冷氣應該由店家去管理處反應,不是叫客人向管理處投訴。你以為我日日都要去你嗰度食嘢。醉雞唔入味,冇味道。北京填鴨難食,啲肉乾更更,要問店員攞醬,醬不是跟北京填鴨一齊來?如果唔問,就唔識主動俾醬?店員係唔係對公司食品好有信心,唔落醬都好好味?抄西蘭花,一句講晒,好好好難食。餘下未到的野食、甜品,已經唔想食,走咗。
「一家 筲箕灣」筲箕灣筲箕灣道393號形薈地下G04
服務好差差差。
醉雞唔入味,冇味道。
抄西蘭花,一句講晒,好好好難食。
餘下未到的野食、甜品,已經唔想食,走咗。

2023-05-06
Waiting Time
40 Minutes (Dine In)