2023-12-27 25 views
玫瑰寒夭軟雪糕 $48好似出奇蛋咁一次過滿足晒我三個願望:雪糕、啫喱、打卡✨雪糕奶味香濃🐮下面煙靭好咬嘅寒天晶瑩通透,以浪漫嘅玫瑰花瓣裝飾🌹又靚又好食😍髆髒鐵觀音雪糕雞蛋仔 $68口感順滑嘅雪糕撒上大量鐵觀音粉,茶控必選🍵雞蛋仔夾住雪糕食,一凍一熱,係西式waffle嘅港式變奏🧇菠菜蘑菇羊奶酪可麗餅 $78以唔係專賣crepe嘅舖頭黎講水準唔錯,餅皮厚薄適中,軟糯帶彈性🫶🏻滿滿鹹香嘅芝士汁同蕃茄菠菜好夾,如果用碟上菜食起黎會方便啲🧀️香茅茉莉 $48原來加左香茅嘅效果係咁神奇,比起普通茉莉花茶清新多倍💚藍橙滇紅 $58果香陣陣,又唔會搶曬紅茶嘅香味🍇夏天飲啱曬☀️用真正嘅茶葉泡製而成果然唔同啲~黎海港城想食甜品或者輕食不妨試吓呢間!鍾意飲茶嘅話仲可以買茶葉。-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.📍 活在茶下尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈地下OT G03A號舖

玫瑰寒夭軟雪糕 $48

髆髒鐵觀音雪糕雞蛋仔 $68

菠菜蘑菇羊奶酪可麗餅 $78

香茅茉莉 $48
原來加左香茅嘅效果係咁神奇,比起普通茉莉花茶清新多倍💚
藍橙滇紅 $58

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
📍 活在茶下
尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈地下OT G03A號舖