2021-04-02
雲石控的打卡餐廳 FLEUR今日約咗朋友仔去試下呢間餐廳🍴,之前幾次經過都覺得好靚,但諗住同女仔嚟食啱啲。🥰今日就約咗閨蜜嚟啦🥰下午茶時間,我點咗AVO LOVER,朋友仔點咗MEAT LOVER。AVO LOVER $128鍾意食牛油果🥑的一定會鍾意❤️牛油果🥑配自家製醃刁草加拿大三文魚乾蔥三文魚牛油果他他、大阪燒、溏心蛋、紅菜頭沙律醬,食用花(製作需時20分鐘)賣相好精美,好多好多牛油果🥑,不過食完好似無乜飽嘅感覺,咁就覺得貴咗啲。MEAT LOVER $128鹿兒島豬扒、竹炭麵包、自家製醃紅椰菜、青蘋果椰菜沙律、是拉差沙律醬、食用花(製作需時20分鐘)呢份就抵食好多,可能有塊肉飽肚啲。塊豬扒真心好食,又大又厚又Juicy,朋友分咗四份一俾我,先有啲飽飽地嘅感覺。竹炭麵包都幾特別,成份三文治勁大份。都幾抵食。以下午茶嚟講,呢個價錢有啲貴。不過環境好靚🥰嚟影下相都抵返晒💕飲品朋友點的是Velvet Latte 粉紅色咖啡,忘記問她好唔好味。我就點了熱朱古力。Fleur (荃灣)荃灣白田壩街45號南豐紗廠地下G08號舖
今日就約咗閨蜜嚟啦🥰
AVO LOVER $128
鍾意食牛油果🥑的一定會鍾意❤️
牛油果🥑配自家製醃刁草加拿大三文魚
MEAT LOVER $128
竹炭麵包都幾特別,成份三文治勁大份。都幾抵食。
以下午茶嚟講,呢個價錢有啲貴。
不過環境好靚🥰嚟影下相都抵返晒💕
Fleur (荃灣)
荃灣白田壩街45號南豐紗廠地下G08號舖