2023-04-21 156 views
我地點左澳門胡椒豬骨鍋,湯底好香濃,有豬骨嘅鮮味同埋胡椒嘅微辣香氣,豬骨入面好多猪脊髓,朋友係咁吸入!🐷🍲呢度有好多不同海鮮肉類組合,我地點咗套餐E-佳選牛大哥,入面有美國封門柳、安格斯牛肩胛、高級牛板腱三款肉,全部肉質鮮嫩多汁,尤其係封門柳,好滑好嫩,咬落好多汁,上菜時用一隻巨大嘅金牛裝住,隻牛有張咁大,真係好壯觀又霸氣,而且金光閃閃,打咭真係一流。🥩🐮🤩除咗牛肉之外,我仲點咗左不少火鍋配料打邊爐,蟶子好鮮甜,八吋帝皇蟹柳肉質相當厚實,黑松露墨魚滑香氣濃郁而且非常彈牙,係我全晚嘅最愛,娃娃菜新鮮爽口。🦀🍲🍜🥦朋友點左紅糖糍粑,非常出色,不會死甜,甜而不膩,食落好煙韌。👍👍👍