2018-08-21
今次黎同best friend去慶祝生日,餐廳望出去景觀一流,好浪漫🌹Appetiser 我哋叫咗duo of crab, 非常好味,食落去一口蟹肉和牛油果,再有清新嘅啲芒果味,味道好夾。賣相更加唔使講,好似一個冰雕咁,好特別!第一個主菜我哋叫咗個黑松露意粉,但非常失望第一啖咬落口係有啲酸酸地嘅味,應該係Tabasco 嘅味道怪怪地!味道好淡好似冇落鹽一樣。第二個主菜我哋叫咗牛骨髓燴意大利飯,份量有點細,但都OK好味,但就唔係太食到牛骨髓第三個主菜我哋叫咗steak and fries , 七成熟但牛扒煎出來有點太生,似5成熟。但味道不錯,不會太乾!保持到肉嘅juicy,伴菜嘅薯片炸得很香脆最後甜品見咗招牌甜品,玫瑰花雪糕🌹廚師會喺你面前炮製玫瑰花雪糕! 個甜品啱晒男朋友同女朋友慶祝生日時order!視覺和味覺一流,味道好好味,雪糕有香濃的玫瑰花味。
個甜品啱晒男朋友同女朋友慶祝生日時order!
視覺和味覺一流,味道好好味,雪糕有香濃的玫瑰花味。