2024-03-07 91 views
🥰近呢年真係發覺旺角愈來愈多好野食,比我發現到📍八木橋涮涮鍋,🤩呢間以韓燒為主,食物選擇眾多,呢間都係以和牛為主打,另外仲有炸物及海鮮,食物都是手機落單,好快就會送到上來,,🤓呢度既環境都係好大,氣氛好好,😉裝潢上都簡簡單單,整體望上去都比較舒服,另外仲有好多卡位,店員禮貌親切,價格上都好親民🤤A4和牛三角腩~~~~~部位精緻,鮮嫩多汁,口感極佳🤤A4和牛肩胛肉~~~~豐富口感,妙絕風味🤤A4和牛和尚頭~~~~食牛愛好者必食推薦🤤A4和牛後腰肉~~~~肉質豐富,口感仍極佳🤫最後推介埋蜆肉,好乾淨又新鮮,咁豐富既餐,要再一次講好抵食
[A4香蔥薄切岩手和牛原來好好食,呢個餐係雨餐,會有埋比我,好抵食,幾百蚊可以食到咁多,每款食少少都飽晒,加上香蔥既牛肉,仲有埋蛋汁,就算唔加蛋汁都咁好食]
[A5和牛西冷就只會派一次,其他就可以無限咁叫,平時返工咁累,得閒就當然食得好啲,呢個西冷牛真係好好食,呢個商場位可以食到高質既樓上舖質素,真係唔話得]
[韓風瓷壺醬油牛肋肉,Mozzarella芝士雞腿肉再加上比目魚西京燒,鮑魚
呢一份咁齊整,食起上黎係唔差,無論係鮑魚定係牛肋肉,都一樣咁好食,芝士既味同雞肉好搭配,好有喜感]
🤤A4和牛三角腩~~~~~部位精緻,鮮嫩多汁,口感極佳
🤤A4和牛肩胛肉~~~~豐富口感,妙絕風味