2023-07-26
呢間蛋包飯位於村屋內街仲以為自己行錯路 見到小店有🄾🅄🅃🄳🄾🄾🅁同🅸🅽🅳🅾🅾🆁既位 座位計計埋埋可能𝟚𝟘位以下 繁忙時間應該要等下先入得去食我地𝟠點入去 𝟠點半last order 𝟡點半關門佢店外面有每個月既營業日子 大家唔好摸門釘𝔒𝔯𝔡𝔢𝔯左(✪ω✪)⥅明太子奶醬蛋包飯 $𝟙𝟘𝟠 ⥆加左一個升級套餐$𝟚𝟚哈密瓜梳打$𝟠 升級套餐個麵豉湯有好多料 好豐富 前菜係蓮藕 酸酸地好開胃本人錦大個女食蛋包飯 想影個ʙᴏᴏᴍᴇʀᴀɴɢ ᴘᴏsᴛ ɪɢ都𝕜𝕖𝕖𝕡住失敗 好難捉摸呀( ˘•ω•˘ )好食嘅蛋包飯最緊要係個蛋一開出黎要好似流心錦 但我覺得最重要係個飯好唔好食 因為我唔識切 蛋包飯真係好難捉摸呀(講到自己好似弱智錦 原諒我捕捉唔到佢靚既一面) 個茄汁炒飯有菇碎 個汁係辣辣地 但忌廉好香 我鍾意呀✧◝(⁰▿⁰)◜✧⥅經典日式牛肉醬汁蛋包飯 $𝟟𝟠 ⥆醬汁有一絲絲既牛肉 味道如果相比起明太子奶醬蛋包飯會比較遜色(*´д`)⥅𝓗𝓸𝓶𝓮𝓶𝓪𝓭𝓮 𝓬𝓲𝓷𝓷𝓪𝓶𝓸𝓷-𝓼𝓾𝓰𝓪𝓻 𝓐𝓹𝓹𝓵𝓮 𝓹𝓲𝓮 $𝟝𝟠 ⥆我想像中既蘋果pie係多蘋果肉 呢個係比較比較比較少 賣相係好靚 但我同男朋友食落有啲
呢間蛋包飯位於村屋內街
我地𝟠點入去 𝟠點半last order 𝟡點半關門
佢店外面有每個月既營業日子 大家唔好摸門釘
𝔒𝔯𝔡𝔢𝔯左(✪ω✪)
⥅明太子奶醬蛋包飯 $𝟙𝟘𝟠 ⥆
加左一個升級套餐$𝟚𝟚哈密瓜梳打$𝟠
升級套餐個麵豉湯有好多料 好豐富 前菜係蓮藕 酸酸地好開胃
⥅經典日式牛肉醬汁蛋包飯 $𝟟𝟠 ⥆
我想像中既蘋果pie係多蘋果肉 呢個係比較比較比較少 賣相係好靚 但我同男朋友食落有啲失望(¯―¯٥)