午餐 - 祥仔脆脆豬扒飯 $128午餐 - 芝士煙肉長通粉 $128👍 豬扒堅係皇牌,望落 dry dry 地,但食落一啲都唔 dry 仲幾 juicy,無敵厚切,食落有質感得黎又淋到有啲似火腿咁,表層薄薄嘅炸漿做到吉列嘅脆卜卜,肉味就稍遜。雖然價錢唔平但真心值得一試!👍 有茶走/啡走揀👍 環境光猛,係 K11 Art Mall 近地鐵站,係一個幾 decent 又方便嘅高級茶記👌 配豬扒嘅係茄汁飯(叫左少飯真係俾得一啖仔,不過啱哂近排食月餅食肥左嘅我),茄汁偏稀,味道清清地唔會好濃烈嘅甜味,ok la👌 長通粉有啲乾同有嚼口,兩塊焗芝士係靈魂但其餘嘅只係不過不失
午餐 - 祥仔脆脆豬扒飯 $128
午餐 - 芝士煙肉長通粉 $128