2023-12-27
講真係現今香港,你唔做番咁上下廣告,人地上網Search火鍋除左某D連鎖集團店外,有幾可會搵到d又值食又好食既店仔?一堆牛X已經擋左幾版,所以都唔個點解比我search 到呢間唔出名,仲要座落係旺角小巷內既富盛火鍋,仲要神推鬼㧬咁睇到菜單,2百幾有任食海鮮仲要去到象拔蚌級別,好難唔心動去試試😌登打士街行到傷心酸辣粉大大個招牌底轉入去嘅小巷就會見到呢間店面門口好細,但係實際上樓之後空間異常廣闊嘅富盈火鍋,以一間任食黎講佢真係勁大空間,手肘撞手肘完全不存在基本上兩人已經比到1檯2爐既狀態。都唔知係心地好定生意唔好😂😂😂叫左個3號餐無限任食,但由於7:30前埋單可以有折頭關係,所以貪小便宜,最尾只係食咗兩個鐘,但如果閣下都想嘗試嘅話我奉勸你都係唔好貪小便宜,一定食盡佢因為其實真係兩個鐘頭唔夠時間食咁多嘢先上個無限任食嘅麻辣雞煲,本身有女士在場,所以叫左細辣,雞肉絕對稱唔上嫩滑,有d鞋但幾惹味。由於今日嘅目標係海鮮,所以雞煲淨係食咗一個就放棄,免得浪費時間,以上圖片裏面嘅食物都係任叫任食,由扇貝到鮑魚到生蠔到石班塊到鰻魚到象拔蚌到紅蚌片到生海蝦真係任食,而且叫幾多上幾多,絕無漏單本身係超特惠,
由於今日嘅目標係海鮮,所以雞煲淨係食咗一個就放棄,免得浪費時間,以上圖片裏面嘅食物都係任叫任食,由扇貝到鮑魚到生蠔到石班塊到鰻魚到象拔蚌到紅蚌片到生海蝦真係任食,而且叫幾多上幾多,絕無漏單本身係超特惠,但係某程度上其實啲食物品質上相對一般,食落就明白,唔腥唔臭但就似雪藏海鮮,冇咩味。
如果對食物品質味道上冇特別要求嘅話,佢嘅份量足以滿足你要求,如果你係一班佬,諗住嚟隊啤酒食海鮮嘅話更加係推介😂
自助bar位置亦都相當多選擇,即使有啲嘢攞晒,轉個頭就再fill返出嚟,速度快過自助餐一百倍,絕對唔怕你大食;最怕你唔黎食
有菜有肉,仲有蘿蔔牛腩,碗仔翅講真味道真係唔錯,只係二百零蚊就可以任食咁大堆頭既食物,出面d賣晒廣告既放題我唔信做到,唯一嘅缺點就係味道方面的確比較平凡左d😅
再加埋個燒烤爐感覺力水唔太夠,燒烤方面都慢啲啲,如果你係食肉類牛嗰啲就好快,海鮮貝類嗰啲就有排等。
加分點係爐面用左即棄油紙,成件事乾淨好多,污糟咗立即同你換張新既,服務相當唔錯👍
總結而言,你要大量吸收營養嘅話就相當推介,但係如果寧願食高品質靚嘢嘅話可能仲有其他更好選擇啦同埋唔好貪佢個7:30前埋單優惠,請盡情食到佢傾家蕩產