2020-07-10 1015 views
Emmer Pizzeria & Cafe係 Pp 真係咩好野都有得食,重點係有品質保證。周圍行來行去都未諗到食咩,貢上左 Pp II 附近既平台,見到開左呢間餐廳。係門口瞄到有個巨型薄餅烤爐,覺得可以試下。見到個薄餅烤爐當然食 Pizza,但係今日想食得清淡 d,所以叫左個最普通既 margherita。呢度好似點心咁,係即叫即做,等左十幾分鐘,就有得食啦。Pizza 有時候簡單就是美。有番茄同 mozzarella 芝士,唔需要好多配菜,都可以整得好好食。呢個 Pizza 就係一個例子,印象中係意大利食既 pizza 現有呢個效果。90 幾蚊一個 Pizza 係 Pp 又食飽你,算啦!
Emmer Pizzeria & Cafe

90 幾蚊一個 Pizza 係 Pp 又食飽你,算啦!