2011-09-01 133 views
叫佐一份酸辣米線喺度食,一份水煮田雞拎走,唸住晚飯攞出o黎同媽咪啤一啤!點知道米線就超鹹! 仲有陣好苦嘅怪味!絕對唔誇張,呢碗可以話系我近期食過最難食既一碗米線!拎走既水煮田雞,其實已經對味道無咩期待!點知啱啱打開第一盒(店主用咗2個盒裝),發現入面完全一塊田雞都無!全部系墊底o既青瓜萵筍同芽菜加辣汁!好喇,咁睇下第2盒!仍然系青瓜萵筍芽菜加辣汁!攞筷子左撩右撩,終於發現咗幾片單薄的田雞身!數一數!身體整整6片!6片!!外加田雞腿2條!2條!咁既質素埋單118!味道難食都算!仲要分量超縮水!令人非常失望!破壞心情!唔系無喺出面食過難食o既o野!但咁激氣真系第一次!激到我呢個潛水王今日都終於忍唔住要登記一個戶口上嚟講返件事!總之,如果想試下俾人搵笨,食到成肚氣可以一試!
倒咗多餘o既汁,將2盒集中後
拎走既水煮田雞,其實已經對味道無咩期待!
好喇,咁睇下第2盒!仍然系青瓜萵筍芽菜加辣汁!
攞筷子左撩右撩,終於發現咗幾片單薄的田雞身!
數一數!身體整整6片!6片!!外加田雞腿2條!2條!
咁既質素埋單118!
味道難食都算!仲要分量超縮水!
令人非常失望!破壞心情!
唔系無喺出面食過難食o既o野!
但咁激氣真系第一次!
總之,如果想試下俾人搵笨,食到成肚氣可以一試!

2011-09-01
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
Type of Meal
Dinner