2021-07-17 704 views
一開始拎完飛店員同我地講等大約10分鐘,最後等左超過30分鐘都算,其間見兩枱客無取飛同個staff講兩句就我地更早入内。優先比朋友食無問題,但就吾好比個錯既等候時間浪費其他食客時間之後我地兩個人叫左一份牛扒一份薯條。薯條太乾比以前退步左,牛扒都keep到水準。重點係個店員喺我地食緊先提醒我地要叫兩份主食。我地雖然好飽都叫多咗一份。埋單時比返意見餐廳,要喺介紹 menu時提醒返客人要每人叫一份主食,吾係每位客人都會留意餐牌底下嘅條款。店員無表示抱歉,更回應依樣係食客既common sense,非常無禮貌。唔尊重食客既餐廳一定吾會再光顧

唔尊重食客既餐廳一定吾會再光顧