2021-07-04 471 views
今次係book 左酒店,package包二人下午茶,滿心歡喜黎食,星期五冇咩人,坐得幾舒服,服務態度都唔錯,一開始朱古力火鍋、蝴蝶酥都ok。之後我叫左杯watermelon green tea,一飲冇味既?成杯係水+幾粒西瓜,我就費時煩冇要求換一杯。三層架既下午茶黎啦,食左頂層d scone 之後,諗住攞底層既三文治,點知中間個層板冧左,成個中間層食物跌哂落地,一開始仲以為係自己撞跌,但睇返相,原來係本身佢個板冇放好,係靠底層三文治夾定住,唔怪得啦,好過份,點會做野咁求奇。最後個侍應話佢地既下午茶定好左份量,所以冇多,不過補返兩個signature 既cake 俾我地,我地就ok 既,因為本身都唔好食,甜點太甜,就算後補既cake 都好甜,真係冇下次。