2023-01-13 832 views
午市堂食。入座前已落單。5分鐘後俾張印單我。印單後再等25分鐘先有麵到。唔計等位時間,食車仔麵落單後要等30分鐘,效率之高應該可以冠絶呢個界别。與飯腳分别叫咗豬骨同雞湯,加腩汁,油麵。豬皮,蘿蔔,大腸,魚蛋,雞翼,魚皮餃。兩款湯嘅共同之處都係冇乜味,亦唔襯車仔麵。油麵質地似日式拉麵多過似正常油麵。好同意樓上所言,d 大腸同雞翼都滷得好深色好靚,但係其實接近完全冇味。魚蛋質地ok, 但係都係冇乜味,除咗雪味。豬皮味正常,不過好淋同得好少。魚皮餃正常,蘿蔔嘅質同量都好。可讚嘅係店員好有禮貌,亦令呢間食肆更加唔似一間車仔麵檔。

可讚嘅係店員好有禮貌,亦令呢間食肆更加唔似一間車仔麵檔。

2023-01-09
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$70 (Lunch)
  • 蘿蔔