2021-04-06
早排同朋友嚟試佢地既lunch set,而係有驚喜的餐廳。成間餐廳以法國南部嘅沙灘為主題,運用綠色、木同壁畫營造成個氣氛,而餐廳提供半露天嘅坐位,可以感受到陽光,同埋非常之有外國嘅感覺!水方面,必須要加$20選擇無限添飲sparkling water或者樽裝水。Lunch Menu都會因應季節而改變,而lunch set都係大概$138起,包括頭盤同主菜。而頭盤係紅菜頭沙律配西柚&蜂蜜芥未醬,份量都好大份,而且酸酸甜甜非常之開胃。另外佢哋都配有麵包,而麵包都係熱辣辣咁送上!而主菜我就選擇左鱸魚(HKD148)配芥末泥、胡蘿蔔同豆瓣醬,魚柳煎得好香脆,配合埋嗰個醬汁同芥末泥令到成個魚柳都好好食😋另外我亦都叫咗佢哋嘅羊腿(HKD168) 配意大利玉米粥同迷迭香醬,羊肉非常之柔嫩,而且食落有非常之香嘅羊肉味,而個意大利玉米粥有甜甜嘅味道。總括來講,餐廳都非常之有誠意,個人都表示會再嚟!
另外佢哋都配有麵包,而麵包都係熱辣辣咁送上!
總括來講,餐廳都非常之有誠意,個人都表示會再嚟!