2009-07-10
同事要接受特大懲罰.請左我地成team人lunch食outback!多謝 "jaxxsxn"想book 定位.打左好多次都無人聽囉.想唔想做生意嫁?6個人每人叫左1個lunch set,另加芝士薯條來lunch set之前先上黑糖麵包,味道甜甜加微暖,好美味!! 再加洋蔥湯~(本人口味)覺得超正,味濃又唔帶苦!BURGER - 好足份量呀.芝士都溶晒.一個女仔可能會食唔晒FISH& CHIPS - 炸魚柳外脆內暖.肉質好滑~CHICKEN ON THE BARBE - 燒雞外層有好多香草,再加燒烤汁,雞胸就算燒左都仲OK嫩~白汁雞肉意粉 - 白汁味道唔會話好HEAVY,都仲可以接受~可惜雞肉有D老..白汁三文魚意粉 - 三文魚足料又好味~好味道芝士薯條 - 基本似伴碟的薯角+芝士.加埋他他醬汁~好味道睇左其他食家的comment,都話reception 個女仔唔知做乜..我都想知.有無制服都唔重要.做飲食的女人長頭髮就應該紮起佢.好唔整潔又唔緊守岡位.成日搵人吹水,影響服務呀!!
想book 定位.打左好多次都無人聽囉.想唔想做生意嫁?
6個人每人叫左1個lunch set,另加芝士薯條
FISH& CHIPS - 炸魚柳外脆內暖.肉質好滑~
白汁三文魚意粉 - 三文魚足料又好味~好味道
芝士薯條 - 基本似伴碟的薯角+芝士.加埋他他醬汁~好味道