2024-08-02 523 views
呢間上網都好多好評,所以一定要泥試呀,好多人上網都推介佢哋呢個米線舖嘅汽鍋雞好出色,非常專業嘅水準,所以一定要泥試呀,估唔到真係驚喜,冇失望,真係要推介俾多啲嘅朋友去試吓呢一間米線,同埋個氣炸鍋,但係必叫㗎,而且經濟實惠,而且所有食物都係Lala,新鮮即叫即整,非常好食,而且個雞湯都係好香濃,好足料,有雞有鮑片有香菇,真係飲完都亂粒粒,非常好飲呀,而且好有健康養生嘅感覺,所以食咗一次就精神沒落,而且佢哋嘅米線都好好食,有唔同嘅湯底選擇,有鮮菌蕃茄湯底仲有豬骨味湯底,都係入口即溶,米線都非常彈牙,好食呀,而且我覺得我都好好呀,而且環境衛生都好好,食得好安心,而且好舒服好闊落,都幾啱朋友一齊嚟啊,而且地方非常乾淨,真係滿分👍👍👍