必食炸雞🐥海鮮煎餅🔥韓國人主理🍽️大份正宗韓國菜🇰🇷🎎Bingo & Cook (尖沙咀)今次同豬仔🐷嚟到尖沙咀,專程來光顧呢度一間好出名嘅韓國人主理嘅韓國菜餐廳,餐廳無論室內室外,都充滿着韓國風情😆 室內設計仲100%還原韓國路邊攤嘅風貌,一個個帳篷仲掛住星星燈,都幾浪漫🥰嚟呢度一趟就好似去咗韓國旅行咁chill咁relax 😍呢間餐廳仲有醬油蟹、燒肉、海鮮鍋🤩超受歡迎‼️餐廳好多人客,建議大家一定要訂位,我哋都要等一陣先入到,全場座無虛席👍🏻店員大多都是韓國人,服務態度好親切🥰食物份量仲大大份,性價比超高,佢嘅份量係我食過嘅餐廳數一數二嘅大份‼️ 啱晒大胃嘅朋友,同朋友或者伴侶嚟聚會傾下偈,飲返兩杯都好寫意🍻✨小菜一坐低就會送上小菜,一小碗自家製嘅泡菜及三小碟嘅醃菜,泡菜比較辣,甜番薯夠晒滋味🍠、西蘭花同腸片酸酸甜甜、仲有醃製嘅辣青瓜,送飯一流,都幾開胃🤭✨蒜香醬油炸雞🍗+香腸年糕串(半份) $140嚟到餐廳必須點炸雞‼️🐥蒜香醬油炸雞味道超香濃,炸雞味道偏甜好滋味,蒜蓉味好香濃,仲有甜醬油同蜂蜜嘅味道🍯,每件雞件均勻沾滿醬汁,雞肉超嫩滑,炸得金黃酥脆,每一啖都好Jui
必食炸雞🐥海鮮煎餅🔥
韓國人主理🍽️大份正宗韓國菜🇰🇷
🎎Bingo & Cook (尖沙咀)

✨小菜
蒜香醬油炸雞🍗+香腸年糕串(半份)

✨蒜香醬油炸雞🍗+香腸年糕串(半份)
嚟到餐廳必須點炸雞‼️🐥蒜香醬油炸雞味道超香濃,炸雞味道偏甜好滋味,蒜蓉味好香濃,仲有甜醬油同蜂蜜嘅味道🍯,每件雞件均勻沾滿醬汁,雞肉超嫩滑,炸得金黃酥脆,每一啖都好Juicy🤤香腸年糕串塗上甜甜嘅醬油,烤得好香,年糕煙煙韌韌,香腸肉味香濃,味道甜甜超夾😍
海鮮煎餅

✨海鮮煎餅🐙🦑🦐 $148
從來未食過咁好食嘅海鮮煎餅🤩‼️份量超級超級大份,海鮮煎餅餅底煙煙韌韌,比例調配得非常好,集合了多種蔬菜:白蘿蔔、紅蘿蔔、椰菜等等,蔬菜超鮮甜,配上章魚、鮮蝦🦐等,營養均衡,蛋味香濃,賣相簡直一流👍🏻配上醋更鮮味開胃😍
藥膳人參雞湯

✨藥膳人參雞湯🐓 $168
人蔘雞湯好香濃,原隻雞加上人蔘、紅棗等藥材,滿滿嘅藥材冇好滋補,雞肉燉得好腍滑,雞骨都碎埋,真材實料👍🏻
牛肉紫菜包飯

✨牛肉紫菜包飯🍙 $65
紫菜包飯分量超多,滿滿一整條,牛肉炒得好香,好香嘅麻油味,配上酸蘿蔔、生菜、青瓜、紅蘿蔔絲等等,味道酸酸甜甜,好開胃,份量紮實,非常飽肚🤩
牛肉炒粉絲

✨牛肉炒粉絲🐮 $128
牛肉炒粉絲分量十足,甜甜既醬油味道,加上好香既麻油味,好惹味香口😋韓式粉絲煙煙韌韌,炒得油亮亮,仲有香蔥、紅蘿蔔、洋蔥🧅味道一流🤭
Cookies & cream Smoothies

✨Cookies & cream Smoothies🍹 $78
最愛嘅Oreo曲奇味沙冰,配上忌廉奶油,又香又滑,奶味香濃,一解油膩🥰

食物✨✨✨✨✨
環境✨✨✨✨✨
衛生✨✨✨✨
價錢✨✨✨✨✨

🏠 Bingo & Cook (尖沙咀)
尖沙咀麼地道37-41號港匯廣場地下17-20 & 31-34號舖
2023-10-18
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
蒜香醬油炸雞🍗+香腸年糕串(半份)
海鮮煎餅
藥膳人參雞湯