2023-11-01
《都市樂》係一間由韓國媽媽主理嘅韓式料理小店🇰🇷,絕對係一個韓國美食愛好者嘅天堂!呢度嘅菜式有韓國地道味道,令你彷彿身處韓國🍲🥘🥢午餐揀了泡菜部隊湯麵$68 🌶️🍜。呢個湯麵湯汁鮮香又辣味十足,配料有香腸、餐肉、年糕、魚板等,加上彈牙嘅麵條,真係一碗令人回味無窮嘅美食!另外叫了秘製炆牛肉配飯$98 🥩🍚!牛肉炆得軟嫩多汁,配上香噴噴嘅飯,真係一個滿足嘅組合!加咗小食泡菜煎餅$48,一份有3件。煎餅外脆內軟,加埋泡菜嘅酸辣味,好香口。如果你鍾意咖啡,一定要加$18試下佢地嘅精品咖啡☕️呢度嘅咖啡豆係由本地冠軍級咖啡師親自烘焙,保持新鮮,味道濃郁香醇,絕對係咖啡愛好者嘅最愛😍如果你想試下手工飲品,可以加$22,手工飲品有各種口味選擇,我就揀咗蜜桃伯爵冰茶🍑🍹清新又好飲!《都市樂》價錢唔貴,食物地道,值得一試😋
《都市樂》係一間由韓國媽媽主理嘅韓式料理小店🇰🇷,絕對係一個韓國美食愛好者嘅天堂! 呢度嘅菜式有韓國地道味道,令你彷彿身處韓國🍲🥘🥢
另外叫了秘製炆牛肉配飯$98 🥩🍚!牛肉炆得軟嫩多汁,配上香噴噴嘅飯,真係一個滿足嘅組合! 加咗小食泡菜煎餅$48,一份有3件。煎餅外脆內軟,加埋泡菜嘅酸辣味,好香口。
《都市樂》價錢唔貴,食物地道,值得一試😋