呢一條街有唔少食肆韓國🇰🇷家庭主理 已經有3間分店的學生主題店學生主題 即係佢用嘅餐枱原來係學校使用的喺櫃桶同埋勾掛上嘅書包 都裝上左menu而每一份menu都係手繪 超靚又有心!! 舖頭唔係好大 但係每一處佈置好精美 好可愛 仲有一自助區 自己可以自選買kimchi 走時下興的魷魚遊戲曲奇 都可以$10購買的贏咗仲會有小禮物 有得玩好開心佢標榜係新鮮食材直接烹調 不使用包裝的即食食品醬汁亦都係自己製作 保留店舖獨特性之餘 原汁原味 食出食材嘅真味道海鮮嫩豆腐湯配白飯 $88清甜海鮮湯 超滑豆腐 係入口就可以滑落喉嚨嘅質感 又有豆味 用上了大量材料 八爪魚 蜆肉 生雞蛋 青口 青瓜 翠玉瓜 金菇每一口都係充滿鮮味嘅材料食韓國嘢嘅清清地選擇 都好啱同小朋友一齊食午市凍飲只*$8揀咗一隻蜜桃汁 啖啖果肉 悠久歷史出面冇見有得買 呢度一見到就想試吓真係好好飲另外餐廳好有心見我帶住個小朋友特登整一啲 menu 無的炸物俾我哋食 有魚餅 雞肉條 炸餃子平時食韓國料理 呢啲魚餅都係用湯整熱佢黎食估唔到炸都咁好味 有少少咬口嘅口感炸餃子 🥟 所包的餡料都好鮮甜 有菜又有肉炸雞肉條 好juice 三樣
呢一條街有唔少食肆
韓國🇰🇷家庭主理 已經有3間分店的學生主題店

學生主題 即係佢用嘅餐枱原來係學校使用的
喺櫃桶同埋勾掛上嘅書包
都裝上左menu
而每一份menu都係手繪 超靚又有心!!
舖頭唔係好大 但係每一處佈置好精美 好可愛
仲有一自助區 自己可以自選買kimchi 走