2017-11-05
收工同朋友行陣旺角,買左一袋二袋野,book左8:45pm食飯,之前我地上openrice搵左間新開既韓國餐廳,見佢裝修都唔錯,就book左今日出開黎食。間野係 兆萬11樓, 搭完扶手梯搭𨋢上去, 開𨋢全層都係, 呢個時間都好多人食。環境唔錯幾乾淨,我地安排左係卡位,都幾闊,都幾舒服,會播韓文歌我地叫左韓國炸雞,部隊鍋, 芝士排骨,一杯野飲仲有甜品,兩個人食夠哂啦 棉花糖炸無骨雞,超得意,可以叫黎呃like po上網,佢上菜時係一舊棉花糖係上面,然後侍應會燒溶佢,炸雞上面有溶左既棉花糖,甜甜地脆脆地,好香口海鮮部隊鍋,有蝦,蜆,青口,大蔥,煙肉腸,午餐肉,年糕,通心粉,西蘭花。。等等超多料~好抵食呀莫索里拉芝士排骨,鍾意食芝士既朋友,會鍾意食,超濃既芝士牽絲,排骨大大舊好多肉,仲有侍應幫你整好哂呢餐飯真係好飽好滿足
呢餐飯真係好飽好滿足