唔係講笑!真係好掛住韓國呀!!之前食過呢間覺得好味道呀!襯朗豪坊新開咗咁就腳就去再歎吓啦!裝潢時尚乾淨!店員有禮可以英文落柯打🙂唔好講咁多即刻點菜先!!. ✨海鮮紫菜意大利飯 (lunch set) $98😀杰身creamy嘅意大利飯+帶子肉食落好有質感!配埋新鮮藍青口!賣相唔錯!跟餐杯本季限定冰茶🍹唔太甜幾解渴!. ✨Maru 紫蘇炸魷魚圈 $93卜卜脆嘅魷魚圈咬落又唔厚粉漿又夠彈牙!仲滲出淡淡意大利香芹香氣!🥗加埋伴碟嘅椰菜, Maru凱撒沙律醬食更平衡油膩口感!. ✨ 芝士秘製炸雞 (六件) $118灑滿snowy cheese(芝士粉)令邪惡度大大提昇😍😍皮脆內嫩真係無講笑!喚醒咗喺韓國日日食炸雞嘅味蕾回憶!推介⭐. ✨芝心Maru大哥薄餅 $146 (配雙芝邊+$36)除咗炸雞!Be係衝住佢哋嘅Pizza而回訪🤤堅有水準🤤呢款配料有香雞, 西蘭花, 車厘茄, 多種唔同醬汁, 馬蘇里拉芝士...我哋要加大滿足感top up要埋double cheese twist🧀🧀造型滿分!食落味道亦好高質!下次要試其他口味❤️. ✨番石榴汁 $38額外叫多咗杯果汁!清清油膩口腔!fresh!

✨海鮮紫菜意大利飯 (lunch set) $98
✨Maru 紫蘇炸魷魚圈 $93
✨ 芝士秘製炸雞 (六件) $118
✨芝心Maru大哥薄餅 $146 (配雙芝邊+$36)
✨番石榴汁 $38
額外叫多咗杯果汁!清清油膩口腔!fresh!!