見有幾位朋友介紹食旺角鳳雛燉雞,所以今日訂了位試一試,見過名就知道一定要試燉雞,所以一坐低就算燉雞,有3款選擇3款都是無骨,我們叫了芝士燉雞(無骨),士多啤梨米酒和青堤梳打。芝士燉雞(無骨)$278⭐️⭐️⭐️⭐️勁大碟除了有雞肉外 仲有大量嘅蔬菜蘿蔔薯仔及冬粉,所有都好入味,雞肉再夾埋芝士好夾,我們叫了少辣,開始時不太辣,但越食越辣,所以要少心,我們2個人好想加配料,有飯焦,冬粉,菇,年糕等等,但太大份真係有心無力。士多啤梨米酒$58⭐️⭐️⭐️⭐️好甜美, 飲落啖啖酒味, 配埋士多啤梨甜甜地, 好易入口,還有一粒粒士多啤梨肉青提梳打 $32⭐️⭐️⭐️味道清甜,裡面還有細細粒既提子肉。整體來講好好味,一定會約多啲朋友再試
芝士燉雞(無骨)$278⭐️⭐️⭐️⭐️

士多啤梨米酒$58⭐️⭐️⭐️⭐️
青提梳打 $32⭐️⭐️⭐️
味道清甜,裡面還有細細粒既提子肉。
整體來講好好味,一定會約多啲朋友再試

芝士燉雞
士多啤梨米酒