2024-08-14 36 views
今日同同事去呢間一間韓式超市買零食,估唔到裡面仲有唔少既韓式食物。岩哂,可以買埋晏晝試下。炸餃子👍👍👍5隻餃子大大隻,佢地都係即叫即炸,入到盒都係熱辣辣。咬落去唔算油,皮脆之餘裡面又有肉汁,呢個幾推薦。韓式雞肉便當👍👍呢度有唔少便當選擇,我今次就簡左雞肉。雞汁甜甜地,好好餸飯,蛋卷亦都厚身實在,飯既份量好多,佢地用珍珠米好有誠意,一個女仔可能食唔哂,配菜同米量好足,食完好滿足。泡菜👍👍👍因為我同事推介呢度既泡菜,所以另外追加左盒。我本身麻麻地泡菜,因為普遍都太酸食唔到D咩味,而呢間我幾鍾意,D泡菜既辣度同酸度都平衡,仲食到少少蔬菜既甜味,呢個細兜裝但係份量都幾多,幾抵玩。呢間超市仲有唔少野食選擇,見到有好多款既紫菜包飯同韓式食品,至於味道方面,呢度推薦大家過開黎行街入貨就可以試下佢地既。#新世界韓國食品#泡菜#onlinestore#韓式超市

炸餃子👍👍👍

韓式雞肉便當👍👍