2024-01-27 20 views
今次我哋又嚟咗韓國街搵食,見呢間餐廳出面都要排吓隊,門面裝修都幾特別,睇嚟都唔錯,所以就決定排埋一份🤣 入到去坐低,好似置身於傳統韓國家庭裝潢入面享受韓國家庭式料理咁😎而呢到提供多款配搭的套餐組合,真係花多眼亂,有選擇困難症嘅我哋最尾揀咗…..Lᴀ 牛肋骨 $178用鐵板上,嚟到嘅時候咋咋聲,聽到都肚餓🤣 份量都好多,肉質嫩得嚟帶返少許嚼頭,肉味都幾出,再配合埋洋蔥食,真係好惹味😌韓式牛肉石頭飯 $109上枱時嘅賣相唔錯,五顏六色幾吸睛,最正係只要放佢係到一陣就好快結到飯焦😍 飯焦食落脆卜卜,帶微辣,好似食緊暴暴飯焦咁🫢 其他配料份量適中,🐻一個都食唔哂成個飯🤣每個Sᴇᴛ都包幾碟小菜同一碗海帶湯,仲有支韓國傳統套餐一定有嘅益力多,佢哋個泡菜酸辣適中,非常開胃,可惜無得Rᴇғɪʟʟ,整體嚟講,質素唔差,可以一戰💪🏻

Lᴀ 牛肋骨 $178
Lᴀ 牛肋骨

韓式牛肉石頭飯 $109
韓式牛肉石頭飯

2024-01-20
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner