2024-10-26 647 views
今次上網見到今年係李家炸雞品牌成立第15週年,1/10-15/12做緊全場8折,勁抵,亦知道呢間餐廳係由韓國人主理香港第一間的韓式炸雞店,見到即刻叫左朋友一齊去試試😍😍♡蜂蜜蒜蓉無骨炸雞 & 甜辣無骨炸雞♡黎到韓式炸雞店唔洗講一定要叫炸雞啦,除左可以一整份叫仲可以分開一半份量選擇不同口味的炸雞,另外亦可以揀有骨同無骨款式,然後我地就叫左蜂蜜蒜蓉無骨炸雞同甜辣無骨炸雞😋😋首先蜂蜜蒜蓉炸雞我非常之推薦比各位朋友試試,炸雞的外皮炸得非常酥脆,內裡亦鮮嫩多汁,淡淡肉😍蜂蜜甜甜地而蒜蓉又非常香,超夾!!! 之後甜辣無骨炸雞的甜辣醬調配得剛剛好,唔會話太辣,甜甜辣辣非常開胃👍🏻👍🏻炸雞真係令我諗返去韓國個陣食嘅炸雞,很特別又地道,果然無令我失望😘😘♡韓式菜包肉♡呢款韓式菜包肉亦非常具有韓國特色的一款菜式,店員教左我地係菜卷上放上豬肉及配菜,再包住點醬汁食用😲😲豬肉肉質非常嫩滑,肥瘦層次分明,配上左醃製甜甜辣辣的醬汁,食落口感非常爽脆,配搭埋蔬菜可以減少左油膩感。整體黎講口感很豐富又有層次感,好特別亦好好食😍😍♡蘋果西打麗塔 & 他拿麗塔♡聚會當然不少得出黎飲返杯啦🍻🍻食完肉再飲返杯可以解解油膩,咁

♡蜂蜜蒜蓉無骨炸雞 & 甜辣無骨炸雞

♡韓式菜包肉♡

♡蘋果西打麗塔 & 他拿麗塔♡
聚會當然不少得出黎飲返杯啦🍻🍻食完肉再飲返杯可以解解油膩,咁我地就分別叫左蘋果西打麗塔 & 他拿麗塔,作為雞尾酒佢嘅份量非常大杯,非常吸引,然後將冰打碎食落口感非常清爽,出黎聚會很推薦大家一定要叫返杯飲!!!👍🏻👍🏻
韓式菜包肉
蘋果西打麗塔 & 他拿麗塔
蜂蜜蒜蓉無骨炸雞
甜辣無骨炸雞
2024-10-25
$300 (Dinner)
韓式菜包肉
蘋果西打麗塔 & 他拿麗塔