疫情已三年,無得飛韓國吃炸雞,超想念。知道在石門京瑞廣場2期1樓美食廣場,有間新開張韓式炸雞加盟店,走去試一試先,我們選鎮店之寶其中一款,芝滋有骨炸雞,嘩,打開盒全雞十四件,撒滿芝士粉,超香芝士味,甜甜的,雞超香脆,瞧瞧這份量超足,大份的兩人吃鐵定撐,3~4個人吃較剛好!而且價格實在低($182),新開張當日,仲有八折,超正,同埋仲送醃漬蘿蔔,蜜糖芥末椰菜同可樂,CP值頗高。🍗👍❤️炸雞配醃漬蘿蔔,係絕配,此店蘿蔔夠酸,吃了很開胃。😍另外,我們點了個小食芝士波,出面好少地方,有得食,好香濃芝士味,正呀。🥰芝滋有骨炸雞,必食之選芝士波,好香濃芝士味
炸雞配醃漬蘿蔔,係絕配,此店蘿蔔夠酸,
吃了很開胃。😍

芝滋有骨炸雞,必食之選

芝士波,好香濃芝士味

2022-10-05
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
$182 (Lunch)
  • 芝滋有骨炸雞
  • 洋蔥Wasabi蛋黄醬炸雞