2019-11-03 186 views
今日係東薈城2期行街,路過Goobne chicken,開始係俾佢露台出面既靚景吸引咗,然後睇完menu,決定同朋友試下。我地order咗個雙拼:原味烤雞+火山烤雞($218)加埋杯香桃韓式米酒($58/glass)原味烤雞真係認真唔錯,烤雞外脆內軟,完全唔會覺得肥膩,食完一舊接一舊,真係好好味😋好正火山烤雞都唔錯,不過我自己本身唔係好食到辣,淨係試咗一舊就直接投降🏳️不過係好味既,鍾意食辣既朋友就十分推薦。好似我食唔到辣既人就可以試原味啦🤗🤗香桃味米酒好特別,值得試一試佢menu仲有好多選擇㗎,下次再同朋友試過間舖頭環境真係唔錯㗎,風景又靚😍😍order一份炸雞加杯嘢飲,so chill~🤤
我地order咗個雙拼:原味烤雞+火山烤雞($218)
加埋杯香桃韓式米酒($58/glass)
原味烤雞真係認真唔錯,

香桃味米酒好特別,值得試一試

佢menu仲有好多選擇㗎,下次再同朋友試過

原味烤雞+火山烤雞
香桃韓式米酒
2019-11-02
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$150 (Tea)
原味烤雞+火山烤雞
香桃韓式米酒