2016-02-04 1666 views
朋友話要食自己燒既BBQ,但我又想食下刺身,於是我地就search下旺角有咩韓日料理而我地又未試過,結果就搵到呢間舖頭la~~可能未到晚飯時間,人暫時唔太多,等左一陣就安排左位俾我地,仲有得睇電視tim~~~韓城既放題同酒店自助餐形式一樣,係自行出去揀食物烤食物款式繁多,五花腩、牛肉、豬扒、雞扒、火腎、墨魚仔、紅腸、冬菇…..當然包括特別推介既金菇肥牛,薄切既肥牛唔太肥,咬落去金菇既味道及本身的汁,令到整體味道大增。熟食都有成二十幾款,大多都以炸物薯條、薯角、炸雲吞為主,還有韓式店常見的大豆芽、泡菜、青瓜及鳳爪。仲有刺身,壽司,冷盤同甜品呢~~~可以話基本想食的都有齊。飲品方面,基本汽水、啤酒外,仲有豆漿、菊花茶、烏龍茶、冬瓜茶、蕃石榴汁、CC蘋果和提子汁,全部都係任飲ga~~~仲有湯飲tim~~此店一入場會贈送每人一個海鮮拼盤(元貝和鮮蝦),大大隻元貝加上蒜蓉,蝦既新鮮,肉質又夠結實爽口,認真抵食!!
韓城既放題同酒店自助餐形式一樣,係自行出去揀食物
仲有刺身壽司,冷盤同甜品呢~~~可以話基本想食的都有齊。
$170 (Dinner)