中午知道唔駛晚上返學, 真係勁開心, 同組同學立即約埋去聚餐, 其中一位同學提議食 , 主打韓燒還有豐富的自助餐。一於去呢間啦 ! 位於旺角創興廣場, 創興廣場整座都係食肆, 係樓下已經收到滿滿的傳單。地點好方便, 係旺角站過去大約5分鐘,  係Openrice 可以訂座, 亦有 $100 優惠券 (滿4人以上), 我地4個人啱啱用得 ! 我地食 $198, 去到已經好多人, 好彩有訂座, 我地安排坐係6-8人大卡位 !! GOOD ! 未坐暖大家已急不及待去拎野食啦 !! 真係估唔到以為一間韓燒的餐廳, 竟然除左韓燒外, 完全像一間酒店的自助餐。熱盤, 壽司, 刺身, 沙律, 大量甜品, 冷盤都有齊。清飲汽水咖啡任飲, 還有一些DIY的食物 (燒章魚小丸子, 韓式炒年糕, 撈日式冷麵, DIY綿花糖,炒雪糕) 充滿創意。我和同學為左拎齊食物, 馬上分工, 一個拎韓燒食物, 一個拎沙律刺身壽司, 一個拎飲品, 一個拎熱盤。係枱面有一個韓燒爐, 兩邊放有泡菜蒸蛋及芝士粟米汁, 另外兩邊有湯用黎烚菇類 ! (可以REFILL)韓燒用上煮食紙, 唔駛換底板, 而且職員換紙快, 唔怕食物過燶
中午知道唔駛晚上返學, 真係勁開心, 同組同學立即約埋去聚餐, 其中一位同學提議食 [韓舍], 主打韓燒還有豐富的自助餐。一於去呢間啦 ! [韓舍] 位於旺角創興廣場, 創興廣場整座都係食肆, 係樓下已經收到滿滿的傳單。[韓舍]地點好方便, 係旺角站過去大約5分鐘,

韓燒用上煮食紙, 唔駛換底板, 而且職員換紙快, 唔怕食物過燶 ! 韓燒食物放到最入面, 與生食物分隔開。韓燒食物種類好多, 五花腩, 牛肉粒, 牛仔骨, 牛扒, 豬扒, 雞肉, 羊扒, 丸類, 亦有茄子, 薯仔, 魷魚, 魚, 菇類等等….真係多不勝數。附近亦有不同醬汁及你配搭。個人中意食五花腩及牛扒, 正呀 !
韓燒食物

刺身方面有7款, 三文魚, 鯛魚, 冰山貝, 象拔蚌等等…味道夠新鮮, 而壽司會不停轉款, 所以好快無晒 ! 冷盤有青口和蝦 ! 有個叫冰鎮秋葵, 記得沾上芝麻醬真係一流。仲有冷麵可以自由配搭配料。
刺身六款
刺身
冷麵
冷盤
冰鎮秋葵

飲品方面, 有部汽水機, 亦有 [清酒自隊區] – 名字好搞笑, 你可以用樽盛了一瓶或者一小杯也可以, 不少得咖啡機及酸梅湯, 乳酪汁, 確實不錯。總有一款啱飲。
清酒自隊區
汽水及咖啡機

熱盤方面都係韓食多, 人參雞, 紫菜飯, 韓式泡菜炒拉麵, 肥牛炒年糕, 還有焗蠔..等等….由於食物太多, 我地都唔能夠每款都食 ^^ !
韓式紫菜飯
韓式泡菜腩片炒拉麵
韓式肥牛炒年糕
白咖喱肉片棵麥包
韓醬飯焗蠔

我地都幾大食下, 職員都好勤力黎換碟, 換韓燒上的煮食紙, 食到差不多 ! 當然少不了甜品, 甜品完全係重頭戲, 大門口已有兩個甜品櫃比你拎, 枱面仲有不同款的CAKE, 亦有雞蛋布甸, 盆栽甜品, 清晒一款又有第二款補上, 所以唔怕無得晒 ! 仲有DIY綿花糖機, 爆谷, 雪糕, 真係淨食甜品都已足夠。
各款甜品
兩個大甜品櫃
爆谷,雪糕
盆栽甜品, 曲奇, 泡芙

今晚食得太豐富, 太飽 ! $198 呢個價錢真係超值, 我地坐左兩小時, 過左少少時間職員都唔會催你, 態度好好 ! 我和同學相約左下次再黎大食過 !
Type of Meal
Dinner