2014-02-21 13580 views
一到門口,已經聽到有韓國人響門口講電話,更加加強了信心,因為連韓國人都幫襯,味道照理應該都比較正统,個一刻真係滿心期待入到店內,地方好大夠舒服,好可惜由於時間夾唔到關係,未能訂到窗口位望夜景(因需20:20交枱,我地唔想食得太急)坐低一人齊,侍應已經上八小碟,最終我地三個美女就order一set二人套餐(內有牛肋骨,五花腩,半份生菜及紫蘇葉,牛肉炒粉絲,八爪魚石頭窩飯),另加,豬頸肉,泡菜餅及泡菜豆腐湯 牛肋骨:好香濃牛味,好正~~~五花腩:味道ok豬頸肉:好香以上肉類,無論用生菜或紫蘇葉加韓式辣醬包住黎食,抑或就咁點醬汁及喜馬拉亞山鹽黎食,個味真係一絕,可能d材料靚關係泡菜餅:個味好香濃,一定要試泡菜豆腐湯:個味好正宗,夠香辣,加飯食好正八爪魚石頭窩飯:味道幾好,不過嫌無咩飯焦牛肉炒粉絲:幾好食由頭到尾,呢間餐廳侍應服務都好周到及有禮,期間仲見到其他韓國客人用餐,眼見每位食客都面帶滿足笑容,結帳前仲有一杯冰涼柚子蜜,飲完後當堂舒服晒,一定要Encore

牛肋骨:好香濃牛味,好正~~~
五花腩:味道ok
豬頸肉:好香

泡菜餅:個味好香濃,一定要試
泡菜豆腐湯:個味好正宗,夠香辣,加飯食好正
八爪魚石頭窩飯:味道幾好,不過嫌無咩飯焦
牛肉炒粉絲:幾好食

2014-02-20