2021-10-21 95 views
因為最近我生日,所以我frd特意搵左間幾有情調既西餐廳食飯慶祝。本身我地大頭蝦遲左大到,後來侍應哥哥都好好幫我地留檯。餐廳環境氣氛都好好呀,店主應該係足球迷,所以周圍都裝飾左波衫同埋足球明星既相。我同朋友本身都冇睇足球所以就唔係好知邊隊,不過都感受到店主既熱情❤️今次叫左:💟【澳洲草飼牛柳蒜香意大利扁面 $168】💟【燒烤醬西班牙黑毛豬梅肉拼北海道元貝 $218】晚餐套餐都包蒜蓉包,沙律同餐湯既。其實蒜蓉包同沙律都好正,蒜蓉包既牛油味好香,而且我覺得沙律醬係黑醋真係好好,好有歐式感覺。但係餐湯我真係欣賞無能,飲唔出係咩黎。我就食左義大利扁面,首先蒜香味真係好濃,而且熱辣辣新鮮出爐,真係好正呀~而且牛柳都好滋味同咬感十足,同面都十分夾,不過我就嫌牛柳數量唔夠多,所以心入面扣左分。我都試左朋友既餐。佢既豬梅肉真係好大塊,又唔韌。配上甜甜既燒烤醬汁真係好滋味。帶子就ok啦~不過最驚喜係餐廳送左生日甜品比我地~係焦糖燉蛋同草莓拿坡崙呀~份量雖然唔多,但係都好滿足~總結,其實呢間餐廳整肉真係好味!難怪好多人都推介呢間~下次會想試下佢哋既豬手,聽講都幾出名。

今次叫左:

💟【澳洲草飼牛柳蒜香意大利扁面 $168】