2006-03-31 5 views
今日同一大班同事去飲茶, bk 左1點.. 12 點55分去到.. 同阿姐講話幾多號, 姓咩.. 佢就叫我等陣..o個時大堂門口迫滿好多人.. 十分濟迫!! 好啦.. 等等等.. 等左一陣.. 再問阿姐.. 哇.. 佢好大聲咁同我講.. 仲掟埋支筆係檯度話:"等多陣啦".. 哇!! -__-!駛唔駛咁惡呀.. 駛唔駛咁好火呀.. 話唒我都係客喎..冇端端比人鬧.. 真係十個頂呀!好啦.. 條氣都未順番就坐低喇.. 見到d 匙更.. 杯.. 碗全部都係痴住d 黃色漬.. 見到都唔開胃.. 加上氣上心頭.. o個時真係想走... 跟住同事話冇唯再行.. 就留低啦.. 點知... 更恐怖o既事情就再發生喇.. >.<!我地點左十幾樣點心.. 樣樣都普普通通.. 唔好食..好喇.. 蝦餃終於到.. 有一個同事夾起左.. 見到有一條o野痴住.. 初時仲以前係蒸籠o個d 葉.. 試下拉出o黎.. 見到條o野好長o架喎.. oh my god!!! 原來係頭髮o黎o架.. 半條藏係蝦餃裡面.. 半條倚付住蒸籠上.. 大家都哇聲四起.. 差d 胃都嘔埋出o黎!!!仲有叫左個豬腳薑..
駛唔駛咁惡呀.. 駛唔駛咁好火呀.. 話唒我都係客喎..
冇端端比人鬧.. 真係十個頂呀!

我地點左十幾樣點心.. 樣樣都普普通通.. 唔好食..

仲有叫左個豬腳薑.. 佢面頭層油呢.. 真係厚到你唔信.. "閃令令" 到可以照鏡!!

呢間o野簡直不知所謂.. 餐廳"立立" 亂..食物送頭髮.. 餐具送黃漬.. 侍應送黑面.. 貼錢買難受!!

同場加演有個阿姐侍應大嗌:"糖水呀!"
但係又唔見佢手上拿住糖水.. 又唔講係咩糖水.. 只係o係度嗌嗌嗌..
問我地飲咩茶問左2次... 唉... 總之真係激爆.. 冇下次!!