2023-12-25 150 views
唔使講咁多,我一啖啖咁食落去,啲牛肉香得嚟,棒到無朋友!啲煎雞海膽雞泡,啲雞泡外脆內軟嘅口感夾埋海膽嘅鮮美,真系呢一講都唔夠形容,好得嚟又驚喜。炒飯我仲以為會好普通,點知個香口度真係有驚喜,啲飯粒啖啖清晰,夾啲牛肉一齊食,真係令人回味無窮。最正宗嘅當然系啲和牛拼盤,每一塊都好似仙女咁細緻,啖啖肉香,真系食到我心都化晒啦 🥩👅💖。啲肉仲有一種煙韌嘅質感,所謂嘅「彈牙」,食落去嘅滋味真正過癮。仲有啲甲羅燒,雖然我係冇食,但聞到隔離桌嘅香氣,都覺得自己好似食咗一樣。今次嘅食味之旅真系正,可以話係一個創意包裹嘅傳統香港美味旅程。下次想揾啲地道又新鮮嘅味道,我知道我會去邊度搵啦!要分享俾朋友知,這家餐廳嘅食物真係畀五個讚👍👍👍👍👍!