依家留港消費抵咗好多,好似父親節我哋一家4口嚟新開嘅日式放題餐廳食晚飯,我同細佬佬夾份請兩老、梗係食豪啲預先book定位,職員安排我哋坐獨立包廂,私隱度高傾得更盡興Menu有5個,價錢由$228起,今次揀 $598/位嘅「嚴選山形縣產藏王和牛+極上刺身+極上壽司+海鮮放題」,食盡115品聽落好似都幾猛料Order我哋4個人舐埋餐廳新惠,送龍蝦刺身1隻・龍蝦肉冰爽黏牙幾okay仲有1人1份壽司拼盤,有齊大拖羅/中拖羅、赤身、油甘魚、鯛魚、炙燒和牛、三文魚腩・魚嘅質素可以接受幾新鮮,我較為buy拖羅嘅肥美和牛有:山形縣產藏王和牛上肉/山形縣產藏王和牛赤身肉/和牛牛舌・和牛油花均勻,入口嫩滑牛味都幾出、都收貨宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛西冷/肉眼、宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛赤身肉・細佬提議加多$100食佢至愛嘅A5霜降黑毛和牛壽喜燒、唔錯嘅!壽喜燒個汁幾甜蘸埋日本蛋食,啲牛滑到無朋友個放題真心豐富,仲有刺身、炸物、自助火鍋配料甜品、雪糕係百味堂出品、幾正。每人送一份即場整嘅日式疏乎厘pancake,口感ok幾鬆軟

NIKUSA肉佐

Menu有5個[LEVEL],[LEVEL 1]價錢由$228起,今次揀[LEVEL 5] $598/位嘅「嚴選山形縣產藏王和牛+極上刺身+極上壽司+海鮮放題」,食盡115品聽落好似都幾猛料

Order[LEVEL 5]我哋4個人舐埋餐廳新惠,送龍蝦刺身1隻

・龍蝦肉冰爽黏牙幾okay

壽司拼盤
・魚嘅質素可以接受幾新鮮,我較為buy拖羅嘅肥美

・和牛油花均勻,入口嫩滑牛味都幾出、都收貨

A5霜降黑毛和牛壽喜燒

火鍋
放題真心豐富,仲有刺身、炸物、自助火鍋配料
自助火鍋配料

疏乎厘班戟