2022-05-21
今日朋友🧔🏻係九龍塘附近放工💼就約左係又一城等🥳EXP🍽成日都見到好多人排隊,想試好耐😋望住好多小朋友溜冰⛸️👶🏻🥳………..但今日望真d個menu🤔好似又唔太岩食咁😂😂食完真係覺得每一樣都有驚喜😆😍比較有特色!!!!…………🪄Tteokbokki in Laksa ($68)第一次食喇沙汁嘅韓式年糕!!喇沙味好濃😍好岩重口味嘅👩🏻🦰重口味嘅👧🏻👨🏻🧑🏻👶🏻👦🏻可以試下!!! …………🪄Fried Soft Shell Crab 🦀 Spaghetti 🍝 ($102)軟殻🦀有蟹膏!!!大大舊😆好抵食,意粉酸酸地😮好開胃🤔味道都好特別😍🥳…………🪄Honey Purple Sweet Potato Mini 🍕 ($75)唔食紫薯嘅👩🏻🦰居然食完覺得好好食!!! 好有驚喜🥰而且pizza底係即叫即搓!!!感覺會好新鮮🤩…………整體:味道:🌕🌕🌕🌕🌗4.5/5環境:🌕🌕🌕🌕🌕5/5服務:🌕🌕🌕🌕🌕5/5性價比:🌕🌕🌕🌕🌖4.8/5………….地址:EXP (九龍塘)九龍塘達之路80號又一城UG層23號舖
就約左係又一城等🥳
………..
…………
🪄Tteokbokki in Laksa ($68)
整體:
味道:🌕🌕🌕🌕🌗4.5/5
環境:🌕🌕🌕🌕🌕5/5
服務:🌕🌕🌕🌕🌕5/5
性價比:🌕🌕🌕🌕🌖4.8/5
………….
地址:
EXP (九龍塘)
九龍塘達之路80號又一城UG層23號舖