2021-11-24 558 views
形點這個商場已成為元朗地標,食市臨立吃喝玩樂一應區全,不用外出也能吃到好東西,平日放工路過已見佢其門如市排晒隊,终於相约朋友入內一試,我地等左半小時入坐,地方清雅乾净店員友善上菜也很快。八寶水餃老鸭湯(足4位用)老火燉湯火喉十足有老鸭、扁尖、咸肉、火腿、菜肉水餃6大隻,由於扁尖比較多咸香味較濃足料好過自己煲👍🏻松鼠桂鱼賣相精緻炸得香脆,酸甜汁好味朋友話餸飯一流。滋味小排骨肉質比較乾扁甜,上海牛肉餅冇汁不值一試。我地最欣賞佢嘅金牌小籠飽(6件)即叫即蒸,湯飽飽滿多肉汁香甜美味绝冇豬蘇味,可以下次再encore😋肉絲兩麵王炸得脆口,餡料銀牙韮王肉絲勁多獻汁味道好大碟抵食。見佢嘅午市堂食、晚市外賣套餐都有折十分優惠👍🏻

八寶水餃老鸭湯(足4位用)

松鼠桂鱼賣相精緻炸得香脆,酸甜汁好味朋友話餸飯一流。

滋味小排骨肉質比較乾扁甜,上海牛肉餅冇汁不值一試。

見佢嘅午市堂食、晚市外賣套餐都有折十分優惠👍🏻