2019-12-26 183 views
今日食完早餐, 食物質素普普通通, 主要係有個年輕後生男侍應態度非常惡劣, 我地只係叫佢拎兩杯水, 佢放低完俾我地發悔氣叫我地下次自己斟, 我唔介意自己斟, 但係如果要顧客自己斟, 應該係當眼位置貼張告示出黎叫顧客自己處理, 我睇唔到間舖有告示, 就算我睇漏左都唔應該用咁惡劣既語氣同個客講, 同埋我坐左咁耐都見唔到有食客係自己斟水,都係侍應姐姐幫手斟,你忙唔想做可以唔做, 叫其他阿姐斟, 我地食完埋單俾錢佢仲用勁無禮貌既語氣講拜拜, 你咁既態度唔講好過講, 聽完更加嬲。 我明白只係去茶餐廳, 唔應該期望會有5星級服務, 但佢個態度真係好差, 就算間野幾好食都好, 我唔會再幫襯, 馬鞍山大把餐廳, 唔係一定要揀依間
2019-12-26