2021-04-25
首先我明明訂左8點鐘4位,我7點55分同個reception 報到。之後有個男伙記走出黎叫台,叫左7,8張二人台,我同reception 講,佢答我,啲台得二人,無大台。咁我地就繼續等。企係我前面果個女仔都係4人台,但佢係walk in 拎飛。到大約8點10分,果個男伙記又出黎叫台,我前面果個女仔就同佢講,話自己等左成個鐘,然後果個男伙記就叫左張4人台,之後即刻俾左果個女仔😒我同reception 講,我係訂左8點架喎,點解會俾左walk in 先?佢就話下一張到我😪之後又有另一個女伙記走出黎叫台,我話,我訂左台,點解會俾左另一個客先?咁唔洗訂台吧?之後個女伙記話,啊!唔好意思唔好意思!之後行走左😕👍🏻一等就等到8點半,個男伙記再出黎。我火都黎,同佢講我訂左8點,依家8點半,我企左係度超過半個鐘,你入左個拎飛既客都唔放個訂位客。一鬧完,就有位。😮👍🏻之後仲好笑,我地一坐低,果個男伙記(係,又係佢)就問我地可唔可以讓個卡位出黎,因為有group 8位既想坐得close d 傾計。兩張卡位係背對背,咁樣叫左方便啲🥴我唔理解。再者,我嬲到咁,我一坐低唔夠兩秒,你叫我起身?Short 左丫?😒
企係我前面果個女仔都係4人台,但佢係walk in 拎飛。
之後我當然都好不客氣話,唔得喎,我地想坐呢度喎!
啲野食既味普普通通,口水雞係唔差既👍🏻土豆絲係今餐最好食😅👍🏻干煸肥腸同普通炸大腸無分別👎🏻👎🏻
滿心期望既毛血旺同酸菜魚😕👎🏻👎🏻
我係一個唔食得辣既人🥴但呢餐🤢sorry~無驚喜,唔覺辣🤢只覺得辣椒還辣椒,餸還餸🥴🥴
咁既價錢,但咁既服務,咁既食物質素🤮
不可一,不可再☠️