(Non-member)
2008-10-21 4 views
琴晚放工一心想食麥旋風同麥樂雞,於是去老麥買啦,其實去到排隊嗰陣我個行得幾個人,心諗會快d啦,點知排喺我前面個男人買4個套餐,仲要個職員d英文唔多掂,結果搞左好耐至落完個order,於是個職員去執野啦,因為而家係即叫即整,所以等嘅時間就長左,我之前個男人叫左2個板燒雞腿包、1個麥樂雞、1個脆香雞翼共4個套餐,點知個男人話有個餐要換薯條,都用左一段時間,到我買嗰陣就冇人serve我,之後仲有幾個人排緊,等左15分鐘之後都冇人serve我個行,於是我忍唔住同職員講等左好耐冇人,於是有個男職員serve我,佢都有同我講唔好意思,於是我落order,點知麥旋風部機壞左︿最後我買左麥樂雞,不過都一肚氣啦~~~~~~其實即叫即整係好,不過見到一行咁耐冇旭過就要識做d啦~~~~~~~唔係咁遲d會冇客黎幫親~~~~~

$12 (Last Night Supper)
  • 麥樂雞